HUB Amsterdam

Splash page develhub amsterdam 5.png

Welkom bij HUB Amsterdam + regio, de regionale hub van Develhub. Hier komen enthousiaste en ambitieuze L&D'ers een paar keer per jaar samen, om elkaar te inspireren. Uiteraard is er elke bijeenkomst ook tijd om te netwerken en te borrelen. 

Ben jij trainer, coach, learning designer, wetenschapper, edtech ontwikkelaar, startup of andere L&D professional? Je bent welkom op onze bijeenkomsten die op wisselende locaties op woensdagen of donderdagen worden gehouden.
De bijeenkomsten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van Develhub (al mag dat wel natuurlijk!)

R21A9949.JPG

De eerstvolgende bijeenkomst is in juni bij Level 5 in Amsterdam-West. Level 5 is de organisatie die innovatieve ideeën en circulaire concepten koppelt aan mensen en organisaties die zich willen ontwikkelen.

Wil je komen of op de hoogte gehouden worden over volgende bijeenkomsten?

Inschrijven voor Hub Amsterdam + regio

Of neem contact op via hub-amsterdam@learningstone.com. Wil je meer weten over deze bijeenkomst, bel of mail dan met Sjoerd Boersma: 020 820 2384 of sjoerd@learningstone.com.

HUB Amsterdam is niet alleen voor Amsterdammers, maar is bedoeld voor 'Groot Amsterdam' ofwel 'Regio Amsterdam'. Daarmee bedoelen we dus ook bijvoorbeeld Haarlem, Bussum, Zaandam,  Hoofddorp en meer.

Deze site is te vinden via: www.hub-amsterdam.nl

Mail ons: hub-amsterdam@learningstone.com

Add to Home Screen Cancel

This web site has app functionality. Add it to your home screen to use it in fullscreen.

1) Press the ‘share’ button
2) Press ‘Add to Home Screen’
Connecting...
Test your connection >