HUB Amsterdam

Splash page develhub amsterdam 5.png

Welkom bij HUB Amsterdam + regio, de regionale hub van Develhub. Hier komen enthousiaste en ambitieuze L&D'ers een paar keer per jaar samen, om elkaar te inspireren. Uiteraard is er elke bijeenkomst ook tijd om te netwerken en te borrelen. 

Ben jij trainer, coach, learning designer, wetenschapper, edtech ontwikkelaar, startup of andere L&D professional? Je bent welkom op onze bijeenkomsten die op wisselende locaties op woensdagen of donderdagen worden gehouden.
De bijeenkomsten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van Develhub (al mag dat wel natuurlijk!)

R21A9949.JPG

HUB Amsterdam is niet alleen voor Amsterdammers, maar is bedoeld voor 'Groot Amsterdam' ofwel 'Regio Amsterdam'. Daarmee bedoelen we dus ook bijvoorbeeld Haarlem, Bussum, Zaandam,  Hoofddorp en meer.

R22A9938.JPG

R22A9941.JPG

Foto's van HUB Amsterdam op donderdag 16 maart (17-19 uur) bij RadarVertige in Amstelveen. 

De eerstvolgende bijeenkomst is in juni bij Level 5 in Amsterdam-West. Level 5 is de organisatie die innovatieve ideeën en circulaire concepten koppelt aan mensen en organisaties die zich willen ontwikkelen.

Wil je komen of op de hoogte gehouden worden over volgende bijeenkomsten?

Inschrijven voor Hub Amsterdam + regio

Of neem contact op via hub-amsterdam@learningstone.com. Wil je meer weten over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Sjoerd Boersma: 020 820 2384.

Verslag eerste HUB Amsterdam donderdag 16 maart in Amstelveen

RadarVertige - leren & ontwikkelen zet zich in voor een inclusieve, rechtvaardige en veilige wereld. En nergens werd dat zichtbaarder dan in de werkelijke prachtige en levensechte ‘praktijkstraat’ in Amstelveen. Toen wij als deelnemers van HUB Amsterdam daar een rondleiding kregen, was het net alsof we ‘live’ door de straten van Amsterdam liepen. Maar het is in die nagebouwde straten en gebouwen waar er intensief wordt geoefend om onder andere straatcoaches op te leiden.

Na deze vermakelijke rondleiding nam Jeroen van Beek van Jobtraining het woord, met een goed verhaal over VR. Uiteraard had hij ook de VR-bril meegenomen en waagden enkele HUB-Amsterdammers zich aan deze exercitie. VR is voor veel verschillende soorten trainingen erg geschikt, en zeer schaalbaar. Maar omdat het voor veel mensen nog iets nieuws is, is er voorlopig toch ook nog veel begeleiding nodig bij dit soort trainingen.

Na het inhoudelijke deel van deze eerste echte editie van HUB Amsterdam was er nog even tijd voor een lekker borreltje – met grote dank aan RadarVertige voor de hapjes en de drankjes.

Deze site is te vinden via: www.hub-amsterdam.nl

Mail ons: hub-amsterdam@learningstone.com

Add to Home Screen Cancel

This web site has app functionality. Add it to your home screen to use it in fullscreen.

1) Press the ‘share’ button
2) Press ‘Add to Home Screen’
Connecting...
Test your connection >